WORKSHOPS

Bij Nickies in de tuin staat een sfeervolle ruimte waar je workshops kunt volgen. Bij binnenkomst is het leuk even lekker rond te neuzen en te kijken wat Nickies nog meer maakt. Dan gaan we lekker aan de lange tafel met koffie/thee en heerlijke zelfgemaakte taart. Na de uitleg kun je dan zelf aan de slag. Kijk bij de workshops voor de mogelijkheden. Heb je een speciale wens dan kun je contact op nemen voor een workshop op maat.

Spanbroek is dichter bij dan je denkt, ongeveer 30 minuten rijden vanaf Amsterdam, en ligt in een mooie landelijke omgeving. Lekker een dagje uit met vriendinnen, (schoon) zussen, een teamuitje met collega’s of een vrijgezellendag. De workshops zijn uit te breiden met een lekkere lunch of high tea. Dit kunnen we in overleg samenstellen. Je kunt als groep inschrijven vanaf 4 personen en zelf een afspraak plannen. Je kunt ook inschrijven voor een inloopworkshop met 1 of meer personen. Dan maken we er met elkaar een gezellige ochtend, middag of avond van. Kijk hiervoor onder de agenda voor de data.

Als de afstand toch een probleem is dan kunnen we in overleg op locatie komen. Bijvoorbeeld een grotere groep collega’s als bedrijfsuitje in de eigen kantine. Of een vriendinnengroepje lekker thuis aan je eigen keukentafel. Wij nemen dan alle materialen mee.

Als je vragen hebt mail dan via info@nickies.nl of bel 06 2948 7150.