SERVIES STIPPEN MET KLEUR

Bij de workshop servies stippen kun je kiezen uit een basispakket servies. Er is keuze uit een verschillende soorten bordjes, schaaltjes of bekers. Wil je iets anders schilderen dan kun je iets uitzoeken uit de servieskast bij Nickies. Dit kan van alles zijn zoals een theepot, kopjes, etagère, gebaksbordjes of serveerschaaltjes. Hiervoor zijn we op zoek gegaan naar unieke, her te gebruiken stukken en deze zijn extra voordelig. Maar ook het nieuw ingekochte servies waarvan vooral de grote serveerschalen favoriet zijn. Prijzen van het servies zijn van € 1,- tot ongeveer € 9,50 per stuk. Kom je met een groep en willen jullie met elkaar een hele set schilderen, bijvoorbeeld voor de aanstaande bruid of voor in de kantine op het werk, dan is het handig dit van te voren aan te geven.

Je krijgt uitleg over de techniek van het stippen, de verschillende soorten en het gebruik van kleur en sjablonen. Na het kiezen voor je kleurschema ga je lekker aan de slag en ontstaat er een prachtig patroon. Het stippen wordt als heel rustgevend ervaren. Het lukt iedereen aan het eind met een uniek stuk naar huis te gaan!

Je krijgt een instructie mee naar huis om het servies thuis af te bakken in een gewone keukenoven. Eventueel kun je het servies achterlaten, dan wordt het door mij afgebakken en kun je het later op komen halen.

Prijs van de workshop (2,5 uur) € 28,50 per persoon

Inclusief uitleg, materiaal (basisservies), koffie/thee en home made lekkers.

collage stippen
collage stippen