SERVIES SCHILDEREN

Bij de workshop servies schilderen kun je kiezen uit een basispakket servies. Er is keuze uit een verschillende soorten bordjes, schaaltjes of bekers. Wil je iets anders schilderen dan kun je iets uitzoeken uit de servieskast bij Nickies. Dit kan van alles zijn zoals een theepot, kopjes, etagère, gebaksbordjes of serveerschaaltjes. Hiervoor zijn we op zoek gegaan naar unieke, her te gebruiken stukken en deze zijn extra voordelig. Maar ook het nieuw ingekochte servies waarvan vooral de grote serveerschalen favoriet zijn. Prijzen van het servies zijn van € 1,- tot ongeveer € 9,50 per stuk. Kom je met een groep en willen jullie met elkaar een hele set schilderen, bijvoorbeeld voor de aanstaande bruid of voor in de kantine op het werk, dan is het handig dit van te voren aan te geven.

Na het uitzoeken van het servies ga je je stijl kiezen. Dit kan uit het boek met vele voorbeelden en kaarten (bijvoorbeeld Blond) maar je kunt natuurlijk ook zelf al een plaatje of kaart mee nemen. Na de uitleg over hoe je je voorbeeld over brengt op het servies ga je aan de slag met schilderen. Met de hulpmiddelen en materialen lukt het iedereen aan het eind met een uniek stuk naar huis te gaan!

Het servies blijft achter om door te drogen en wordt afgebakken in de oven. Na een paar dagen kan het opgehaald worden. Als je van iets verder komt kun je het ook mee nemen en krijg je een beschrijving mee om het zelf af te bakken.

Prijs van de workshop (2,5 uur) € 28,50 per persoon

Inclusief uitleg, materiaal (basisservies), koffie/thee met home made lekkers.

workshop Nickies workshop Nickies