KINDERFEESTJES

Wil jij ook een keer iets anders doen als zwemmen of naar de film. Dan is een kinderfeestje bij Nickies natuurlijk super leuk. Samen met je vriendinnenen vriendjes kom je naar het gezellige atelier van Nickies. We beginnen met limonade en een lekkere cupcake en de jarige krijgt een leuk cadeautje. Je hebt keuze uit een aantal workshops en fout kiezen kan niet, ze zijn allemaal leuk.  Als je een speciale wens hebt kun je dit natuurlijk doorgeven. De prijs voor de workshops is € 85,00 tot 6 kinderen. Voor elk extra kind geldt een bijbetaling van € 9,50 per kind, Dit is inclusief uitleg, alle materialen, limonade + cakeje en lekkers, cadeautje voor de jarige. De workshops duren ongeveer 1,5 uur.


Servies beschilderen
Uit de voorbeelden kun je kiezen wat je wilt gaan schilderen en waarop. Je kan kiezen uit een bordje, een beker of een kopje. Na het overbrengen van je voorbeeld ga je aan de slag met schilderen. Met de voorbeelden en materialen gaan jullie allemaal naar huis met een mooi eindresultaat!

Het servies kan mee naar huis en kan in een gewone keukenoven afgebakken worden. Instructie hiervoor krijg je mee. Eventueel kun je het achterlaten en wordt het door mij afgebakken. Na een paar dagen kan het opgehaald worden.


Vlinder maken
Jullie krijgen de van ijzerdraad gedraaide vleugels maar verder moeten jullie zelf aan de slag. Met mooie gekleurde organza en tule worden de vleugels gemaakt. Het lijfje wordt gemaakt van vilt. Als de vlinder in elkaar zit ga je hem versieren met mooie stofjes, lintjes en glittersteentjes.


Tassen versieren
Jullie gaan een witte tas versieren met textielverf, stempeltechniek, vilt, stof, lintjes, etc. Je leert pompoentjes maken op een makkelijke manier, vilt naaien, kortom het wordt een tas zoals er maar één van is. Vanaf 9 jaar.


Stempels maken
We gaan eerst een tekening maken en deze vereenvoudigen zo dat je er een mooie stempel van kunt snijden. Het ontwerp brengen we over op het stempelrubber en dan leer je hoe je te stempel kunt uitsnijden. Tussen door even uitproberen tot hij helemaal naar je zin is. Dan gaan we nog kaartjes maken met je eigen stempel en de andere aanwezige stempels en letters (in verband met het werken met gutsmesjes geschikt vanaf ongeveer 9 jaar).


Schilderen
Met behulp van een sjabloon gaan we een echt schilderij maken. Eerst je eigen tekening maken mag natuurlijk ook. We gaan een de slag met penseel en sponstechniek en aan het eind van de middag ga je met je eigen kunstwerk naar huis. Superleuk om te doen.