AGENDA

Geef je op voor een workshop via info@nickies.nl

Vanwege het verschrikkelijke coronavirus gaan alle workshops bij Nickies in de maanden april en mei niet door. Maar hoop doet leven en straks zijn we er weer aan toe om met elkaar iets leuks te gaan doen. Dus vanaf juni ga ik weer workshops plannen (mocht het dan blijken dat het nog niet kan komen deze ook te vervallen).

Workshop stippen

servies stippenNatuurlijk beginnen we lekker met koffie/thee en homemade taart. Na de uitleg en het kiezen van je ontwerp ga je zelf aan de slag. De eerste stip is het lastigst maar daarna is het heel ontspannen en verslavend. Er liggen verschillende bordjes om uit te kiezen.
Prijs € 19,50 inclusief materiaal (extra servies los te koop), duur ong 2,5 uur. 

Donderdagavond 17 juni om 19.30 uur
Vrijdagochtend 26 juni om 9.30 uur
Maandagavond 13 juli om 19.30 uur

Workshop schilderen met high tea

dikke dames schilderenEen gezellige middag uit en genieten van een lekkere drie gangen high tea van verschillende home made hartige en zoete hapjes. Ondertussen gaan jullie aan de slag met het schilderen van de dikke dames of kleurrijke dieren. Voor iedereen goed te doen!
Prijs € 29,50

Zaterdag 6 juni 12.30 uur
Zaterdag 20 juni 12.30 uur

Haakcafe:
Gezellig met elkaar aan tafel, koffie/thee met iets lekkers, kletsen, ideeën opdoen en natuurlijk bezig zijn met het haken van een leuk project. (€ 5,-, eerste keer ter kennismaking gratis) Voor het haken heeft Nickies diverse mooie garens te koop van o.a. By Claire en Yarn and Colors. Kom even kijken in het atelier.  Het haakcafe is om de week op woensdagavond. Heb je interesse maar past dit niet: bij voldoende animo wil ik de andere week of woensdagochtend een haakcafe starten, laat maar weten als je hier zin in hebt 🙂

Woensdag 10 juni 19.30 uur
Woensdag 24 juni 19.30 uur
Woensdagochtend 8 juli 9.30 uur in de tuin

Geef je op voor een workshop via info@nickies.nl of messenger

Tijdens de workshop Dikke dames schilderen heb je ook de keus uit kleurrijke koeien, kippen of varken. Dus voor ieder wat wils! En je hoeft echt niet heel creatief te zijn, iedereen gaat altijd blij en trots met heel resultaat naar huis. Reactie: ‘Ik vind het nog veel leuker dan ik dacht’, ‘Ik dacht van te voren dit wordt niks, ik ben helemaal niet creatief maar ben er heel blij mee’.


Wil je langs komen in de winkel  bel of mail even of ik thuis ben dan kun je even binnen lopen 

Leuke cadeaus om weg te geven of lekker zelf te houden.


Heb je zin in een leuke workshop bij Nickies bel of mail als je meer informatie wilt of een afspraak wilt maken. Vanaf 4 personen kun je ook zelf een datum plannen.

Kijk bij de Workshops voor uitleg.