AGENDA

Geef je op voor een workshop via info@nickies.nl

Workshop stippen voor Kerst

Natuurlijk beginnen we lekker met koffie/thee en homemadetaart. Na de uitleg en het kiezen van je ontwerp ga je zelf aan de slag. De eerste stip is het lastigst maar daarna is het heel ontspannen en verslavend. Je kunt kiezen uit een bordje of ster. 
Prijs € 19,50 inclusief materiaal (extra servies of sterren los te koop), duur ong 2,5 uur. 

 

Woensdavond    11 december   19.30 uur
Maandagavond         16 december   19.30 uur
Woensdagavond       18 december   19.30 uur

 

Workshop Kerstkrans of Kerstster

Ook deze leuke kerstworkshop beginnen we met koffie/thee en homemade lekkers. Natuurlijk is het atelier in kerstsfeer. Er is allerlei groen en materiaal aanwezig en na de uitleg gaan jullie zelf aan de slag. Dit kan een krans/ster in naturele kleuren zijn maar natuurlijk ook lekker in de traditionele sfeer met rood en dennenappeltjes. Prijs € 27,50 inclusief metalen ring of ster twv € 6,95, lichtjes en gebruik materiaal. 

Dinsdagavond      10 december  19.30 uur
Zaterdagochtend 14 december   10.00 uur
Zaterdagmiddag  14 december   14.00 uur

 

Haakcafé:

Woensdag 27 november   19.30 uur

Woensdag  11 december   19.30 uur

Daarna is het even vakantie en starten we weer in 2020 op 8 januari.

Gezellig met elkaar aan tafel, koffie/thee met iets lekkers, kletsen, ideeën opdoen en natuurlijk bezig zijn met het haken van een leuk project. (€ 5,-, eerste keer ter kennismaking gratis) Voor het haken heeft Nickies diverse mooie garens te koop van o.a. By Claire en Yarn and Colors. Kom even kijken in het atelier.

 

Workshop schilderen met high tea

Zaterdag 11 januari   13.00 uur

Een gezellige middag uit en genieten van een lekkere drie gangen high tea van verschillende home made hartige en zoete hapjes. Ondertussen gaan jullie aan de slag met het schilderen van de dikke dames of kleurrijke dieren. Voor iedereen goed te doen!
Prijs € 29,50

Geef je op voor een workshop via info@nickies.nl of messenger

 

Tijdens de workshop Dikke dames schilderen heb je ook de keus uit kleurrijke koeien, kippen of varken. Dus voor ieder wat wils! En je hoeft echt niet heel creatief te zijn, iedereen gaat altijd blij en trots met heel resultaat naar huis. Reactie: ‘Ik vind het nog veel leuker dan ik dacht’, ‘Ik dacht van te voren dit wordt niks, ik ben helemaal niet creatief maar ben er heel blij mee’.


Wil je langs komen in de winkel  bel of mail even of ik thuis ben dan kun je even binnen lopen 

Leuke cadeaus om weg te geven of lekker zelf te houden.


Heb je zin in een leuke workshop bij Nickies bel of mail als je meer informatie wilt of een afspraak wilt maken. Vanaf 4 personen kun je ook zelf een datum plannen.

Kijk bij de Workshops voor uitleg.