AGENDA

Lekker winkelen in het atelier en de ingerichte buitenkamer in Kerstsfeer. Cadeaus voor Sint of Kerst of gewoon op jezelf te verwennen. Kom even langs, sfeer en inspiratie op doen. Ook leuke DIY pakketjes om thuis aan de slag te gaan.

 
Open:
 
donderdag 10 december van 10 tot 16 uur (ivm de diploma uitreiking van mijn zoon GEEN koopavond)
vrijdag 11 december van 10 tot 16 uur
zaterdag 12 december van 10 tot 16 uur
 
vrijdag 18 december van 10 tot 16 uur
zaterdag 19 december van 10 tot 16 uur

Vanwege het corona op dit moment geen inschrijfworkshops. Maar heb je zelf een klein groepje van 3 personen of meer uit 1 huishouden dan kun je een afspraak maken. Hopelijk kunnen we in het nieuwe jaar weer fris van start!

Workshop stippen

servies stippenNatuurlijk beginnen we lekker met koffie/thee en homemade taart. Na de uitleg en het kiezen van je ontwerp ga je zelf aan de slag. De eerste stip is het lastigst maar daarna is het heel ontspannen en verslavend. Er liggen verschillende bordjes om uit te kiezen.
Prijs € 19,50 inclusief materiaal (extra servies los te koop), duur ong 2,5 uur. 

Workshop schilderen met high tea

dikke dames schilderenEen gezellige middag uit en genieten van een lekkere drie gangen high tea van verschillende home made hartige en zoete hapjes. Ondertussen gaan jullie aan de slag met het schilderen van de dikke dames of kleurrijke dieren. Voor iedereen goed te doen!
Prijs € 29,50

Workshop schilderen dikke dames of schilderen op hout
Na de koffie/thee met homemade taart en de uitleg over het schilderen ga je lekker aan de slag. Stap voor stap ontstaat je kleurrijke schilderij op canvas of hout. Geef van te voren even door op welk materiaal je wilt schilderen. Op de avond zelf kun je kiezen uit verschillende voorbeelden. 
Prijs € 19,50 (inclusief materiaal)

 

dames boetserenNieuw: workshop dames boetseren
Ook deze workshop start met koffie/thee en home made taart. Na de uitleg ga je lekker met je handen in de klei. Fijn en ontspannen om te doen. Stap voor stap ontstaat er een mooie dame. Deze workshop bestaat uit 2 avonden, de eerste avond gaan we boetseren, dan blijf je dame staan om te drogen. De tweede avond (na ongeveer 2 weken) ga je d’r verfen zodat ze lekker kleurrijk wordt.
Prijs 1e avond boetseren € 22,50, 2e avond schilderen € 17,50.

Haakcafe:
Gezellig met elkaar aan tafel, koffie/thee met iets lekkers, kletsen, ideeën opdoen en natuurlijk bezig zijn met het haken van een leuk project. (€ 5,-, eerste keer ter kennismaking gratis) Voor het haken heeft Nickies diverse mooie garens te koop van o.a. By Claire en Yarn and Colors. Kom even kijken in het atelier.  Het haakcafe is om de week op woensdagavond. 
Nieuw: haakcafe op de woensdagochtend om 9.30 uur.

 

Geef je op voor een workshop via info@nickies.nl of messenger

Tijdens de workshop Dikke dames schilderen heb je ook de keus uit kleurrijke koeien, kippen of varken. Dus voor ieder wat wils! En je hoeft echt niet heel creatief te zijn, iedereen gaat altijd blij en trots met heel resultaat naar huis. Reactie: ‘Ik vind het nog veel leuker dan ik dacht’, ‘Ik dacht van te voren dit wordt niks, ik ben helemaal niet creatief maar ben er heel blij mee’.


Wil je langs komen in de winkel  bel of mail even of ik thuis ben dan kun je even binnen lopen 

Leuke cadeaus om weg te geven of lekker zelf te houden.


Heb je zin in een leuke workshop bij Nickies bel of mail als je meer informatie wilt of een afspraak wilt maken. Vanaf 4 personen kun je ook zelf een datum plannen.

Kijk bij de Workshops voor uitleg.