AGENDA

Geef je op voor een workshop via info@nickies.nl

Workshop stippen

servies stippenNatuurlijk beginnen we lekker met koffie/thee en homemade taart. Na de uitleg en het kiezen van je ontwerp ga je zelf aan de slag. De eerste stip is het lastigst maar daarna is het heel ontspannen en verslavend. Er liggen verschillende bordjes om uit te kiezen.
Prijs € 19,50 inclusief materiaal (extra servies los te koop), duur ong 2,5 uur. 

Maandag 3 februari 19.30 uur
Woensdag 26 februari 19.30 uur

 

 

Workshop schilderen met high tea

dikke dames schilderenEen gezellige middag uit en genieten van een lekkere drie gangen high tea van verschillende home made hartige en zoete hapjes. Ondertussen gaan jullie aan de slag met het schilderen van de dikke dames of kleurrijke dieren. Voor iedereen goed te doen!
Prijs € 29,50

Zaterdag 11 januari 13.00 uur (Vol)
Zaterdag 8 februari 12.30 uur (bijna vol)
Zaterdag 15 februari 13.00 uur

Haakcafe:
Gezellig met elkaar aan tafel, koffie/thee met iets lekkers, kletsen, ideeën opdoen en natuurlijk bezig zijn met het haken van een leuk project. (€ 5,-, eerste keer ter kennismaking gratis) Voor het haken heeft Nickies diverse mooie garens te koop van o.a. By Claire en Yarn and Colors. Kom even kijken in het atelier.  Het haakcafe is om de week op woensdagavond. Heb je interesse maar past dit niet: bij voldoende animo wil ik de andere week of woensdagochtend een haakcafe starten, laat maar weten als je hier zin in hebt 🙂

Woensdag 22 januari 19.30 uur
Woensdag 5 februari 19.30 uur
Woensdag 19 februari 19.30 uur
Woensdag 4 maart 19.30 uur

Geef je op voor een workshop via info@nickies.nl of messenger

Tijdens de workshop Dikke dames schilderen heb je ook de keus uit kleurrijke koeien, kippen of varken. Dus voor ieder wat wils! En je hoeft echt niet heel creatief te zijn, iedereen gaat altijd blij en trots met heel resultaat naar huis. Reactie: ‘Ik vind het nog veel leuker dan ik dacht’, ‘Ik dacht van te voren dit wordt niks, ik ben helemaal niet creatief maar ben er heel blij mee’.


Wil je langs komen in de winkel  bel of mail even of ik thuis ben dan kun je even binnen lopen 

Leuke cadeaus om weg te geven of lekker zelf te houden.


Heb je zin in een leuke workshop bij Nickies bel of mail als je meer informatie wilt of een afspraak wilt maken. Vanaf 4 personen kun je ook zelf een datum plannen.

Kijk bij de Workshops voor uitleg.