AGENDA

Geef je op voor een workshop via info@nickies.nl

De tijd om weer binnen de kaarsjes aan te doen komt er aan. We genieten nog even van een nazomer als de zon lekker schijnt. Maar het is ook weer tijd om lekker creatief bezig te zijn. Dus schrijf je snel in voor een leuke workshop bij Nickies!

Haakcafé:

Woensdag 25 september    19.30 uur

Woensdag  8 oktober           19.30 uur

Woensdag 31 oktober          19.30 uur


Gezellig met elkaar aan tafel, koffie/thee met iets lekkers, kletsen, ideeën opdoen en natuurlijk bezig zijn met het haken van een leuk project. (€ 5,-, eerste keer ter kennismaking gratis) Voor het haken heeft Nickies diverse mooie garens te koop van o.a. By Claire en Yarn and Colors. Kom even kijken in het atelier.

Workshop schilderen 

Maandag 9 september  19.30 uur

We beginnen deze workshop met koffie/thee en lekkere homemade taart. Daarna ga je aan de slag met je creatie. Je kunt kiezen uit het schilderen van dikke dames of kleurrijke dieren op canvas, de dieren op hout en nieuw het stippen met kleur op servies.
Prijs € 19,50

Workshop schilderen met high tea

Vrijdag 13 september   12.30 uur

Een gezellige middag uit en genieten van een lekkere drie gangen high tea van verschillende home made hartige en zoete hapjes. Ondertussen gaan jullie aan de slag met het schilderen (zie workshop schilderen).
Prijs € 29,50

Workshop Houtbranden (zie boorbeelden op facebook)

Maandag 14 oktober        19.30 uur

Dinsdag 5 november        19.30 uur

We beginnen de workshop met koffie/thee en homemadetaart. na de uitleg van de houtbrander gaan jullie hiermee even oefenen. Daarna begint het echte werk, het kiezen van de plank, de tekst of afbeelding en dan aan de slag. Leuk om te doen en een prachtig resultaat!
Prijs € 23,50 (inclusief plank).

Workshop basis Handletteren

Maandag 23 september  19.30 uur

We beginnen deze workshop met koffie/thee en lekkere homemade taart. Na de uitleg ga je aan de slag met een aantal oefeningen en het schrijven van een kaart. Dan ga je je eigen quote uitwerken en deze op een tegeltje of bordje maken. Erg leuk om te doen!
Prijs  € 19,50

Nieuw: workshop kussen haken

Datum volgt

Keus uit een aantal basiskleuren en daarbij een accentkleur. Je leert het opzetten en haken van de basissteken waarmee je het kussen kunt maken. Na de avond kun je altijd aansluiten bij het haakcafe om je kussen af te maken als dit thuis niet lukt. Inclusief twee bollen garen en een accentkleur. Prijs € 27,50

Geef je op voor een workshop via info@nickies.nl of messenger

 

Tijdens de workshop Dikke dames schilderen heb je ook de keus uit kleurrijke koeien, kippen of varken. Dus voor ieder wat wils! En je hoeft echt niet heel creatief te zijn, iedereen gaat altijd blij en trots met heel resultaat naar huis. Reactie: ‘Ik vind het nog veel leuker dan ik dacht’, ‘Ik dacht van te voren dit wordt niks, ik ben helemaal niet creatief maar ben er heel blij mee’.


Wil je langs komen in de winkel  bel of mail even of ik thuis ben dan kun je even binnen lopen 

Leuke cadeaus om weg te geven of lekker zelf te houden.


Heb je zin in een leuke workshop bij Nickies bel of mail als je meer informatie wilt of een afspraak wilt maken. Vanaf 4 personen kun je ook zelf een datum plannen.

Kijk bij de Workshops voor uitleg.